COMERÇ

Valls també s'apunta al foment del comerç local amb vals

Es repartiran 275 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros

per Redacció , Valls, 24 de novembre de 2020 a les 13:39 |
L'Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme organitza, conjuntament amb l'entitat Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors, la campanya de dinamització comercial El comerç de Valls s'ho val! amb l'objectiu de premiar els compradors dels comerços locals, fidelitzar clients i dinamitzar un sector que ha quedat tocat amb la crisi de la Covid-19.

La iniciativa, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix a premiar els clients dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. Es repartiran 275 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros o més en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.


Aquesta despesa mínima s'ha de realitzar en un mateix establiment, i es pot acreditar amb un sol tiquet o acumulant diferents tiquets de compra. Així, es podrà presentar més d'un tiquet del mateix establiment, fins arribar als 25 euros, sempre i que la data d'aquests tiquets sigui del període comprès entre el 23 de novembre i el 5 de gener. L'import total de 30.000 euros estarà repartit en diferents vals, concretament, seran 25 vals de 200 euros i 250 vals de 100 euros.

La tipologia d'establiments que es poden adherir a la campanya és variada, hi poden participar botigues de calçats, complements, electrònica, esports, floristeria, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria, moda, perfumeria, centres d'estètica i restauració. Les compres s'han de fer als establiments participants en la campanya, que estaran senyalitzats amb un cartell distintiu a la porta de cada comerç i també se'n farà difusió a la pàgina web municipal.


Poden prendre-hi part en la promoció totes aquelles persones físiques majors de 18 anys, que presentin tots els tiquets de compra originals d'import igual o superior a 25 euros que hagin fet i que hauran de lliurar a l'Oficina Municipal de Turisme o al Pavelló d'Esports Xavi Tondo.

El sorteig es realitzarà telemàticament el dia 7 de gener, i els vals de compra s'hauran de consumir íntegrament ens els establiments adherits a la campanya fins el 28 de febrer del 2021. Per a més informació, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme, presencialment al carrer de la Cort, 3 o telemàticament a comerc@valls.cat.

 

Participació