ASSOCIACIONS

La Colla Jove recull diners per a entitats benèfiques amb sortejos i venda de butlletes

Es podran adquirir fins a mitjans de desembre

per Redacció , Tarragona, 23 de novembre de 2020 a les 11:55 |
La Colla Jove Xiquets de Tarragona prepara el seu Nadal més solidari tot organitzant tres activitats, dues de les quals tindran motivacions benèfiques. Els del Cós del Bou col·laboraran en la campanya “‘Els seus drets en joc”, de la Creu Roja, així com en la Marató de TV3, destinada a la investigació de la Covid-19.  A més, la canalla de l’entitat organitza un concurs per la postal de Nadal, que estarà obert a tota la ciutat.

L’Associació d’Amics de la Colla Jove sorteja dues paneres amb productes de Nadal i de proximitat, valorades en uns 200 euros cadascuna. La recaptació es destinarà a la campanya “Els seus drets en joc”, de la Creu Roja, una iniciativa del projecte La Joguina Educativa, que pretén garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives als infants que es troben en una situació de vulnerabilitat.


A més, la Colla Jove vendrà butlletes de 10 números de la Grossa de Cap d’Any. La part corresponent al donatiu anirà destinada a la Marató de TV3, dedicada enguany a l’estudi de la Covid-19.

Finalment, la canalla dels del Cós del Bou organitza un concurs per la postal de Nadal. Els participants tenen fins el dijous 17 de desembre per entregar el seu dibuix de temàtica castellera, obert als més petits i petites de tota la ciutat. Els dibuixos guanyadors tindran premi, ja que els tercer i segon classificats obtindran un lot de productes de la Jove i el primer s’endurà, a més del lot, un pernil i la publicació als perfils de la Jove, a banda de protagonitzar la postal de Nadal de la canalla de la Colla.

 
Venda de butlletes


Les butlletes de la loteria i del sorteig de les paneres es podran comprar cada dimecres, de 19:30 a 20:30 hores, al local de la Colla Jove fins el 9 de desembre (16 en el cas de les paneres), així com els dies 11 i 12 de desembre a la carpa de la colla a la plaça Corsini. A més, hi haurà punts de venda a la Pastisseria Conde, l’Estanc Núria, la Llibreria La Capona i el bar l’Espardenya, els quals vendran fins el dia 11 les butlletes de loteria i fins el 18 les butlletes de les paneres.

Pel que fa al concurs de postal de Nadal, els participants podran recollir el full d’inscripció a la consigna del Mercat Central de Tarragona, així com a la carpa de la Colla els dies 11 i 12 de desembre, o també podran imprimir-la des de casa.
 

 

Participació