BARRIS

Sant Pere i Sant Pau dona l'esquena a una concentració de Vox «contra la inseguretat»

Només una trentena de persones van assistir a la convocatòria, a la qual les associacions de veïns no hi havien donat suport

per Redacció , Tarragona, 22 de novembre de 2020 a les 11:59 |
La protesta es va convocar a la plaça de Cuba de Sant Pere i Sant Pau. | Jm G Letran
Una trentena de persones, la majoria d'elles de Vox, es van manifestar ahir dissabte a les cinc de la tarda a la plaça de la Cuba de Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona. El barri no va respondre de manera significativa a la convocatòria feta per veïns pròxims al partit d'extrema dreta, l'única entitat que va difondre la crida.

Amb el lema "Per la seguretat del nostre barri", els manifestants van assenyalar les ocupacions, els robatoris, les màfies i els guetos que, denuncien, hi ha en aquest barri tarragoní. Les associacions de veïns no van donar suport a aquesta concentració, que ni tan sols un cop difosa en tenien constància, segons va poder corroborar NacióTarragona. Tot i que el cartell no anava signat, l'única entitat que va ajudar a amplificar-la va ser Vox, a banda de particulars que deien tenir-hi proximitat ideològica. També s'hi va poder veure la presidenta provincial del partit, Isabel Lázaro, recentment denunciada per injúries.


Aquesta concentració ha despertat polèmica al barri i els mateixos organitzadors han respost a les xarxes socials recriminant la manca d'assistència. Alguns veïns apunten a la coincidència amb una altra manifestació contra la violència masclista a Icomar, o al fet que la difusió es fes exclusivament a través d'Internet uns dies abans, per explicar la manca de concurrència, a banda del fet que hi hagués un partit polític com Vox al darrere. I és que la inseguretat sí que és un aspecte que preocupa als veïns dels diferents barris de la ciutat, també a Sant Pere i Sant Pau, tal com han assegurat en reiterades ocasions les associacions veïnals, però la convocatòria de Vox va despertar més oposició que simpatia.

 

Participació