FESTES

Tarragona suspèn la cavalcada dels Reis Mags i emetrà telemàticament com arriben al Port

El refugi número 1 del moll de Costa farà el servei de magatzem reial

per Redacció , Tarragona, 20 de novembre de 2020 a les 07:23 |
Els Reis Mags d'Orient, en l'arribada al Serrallo el 5 de gener de 2020. | Josep M. Llauradó
L'Ajuntament de Tarragona ha suspès la cavalcada dels Reis Mags i emetrà telemàticament la tradicional arribada per mar de les tres personalitats al port de la ciutat, en el marc de les mesures restrictives que prenen les administracions per frenar la Covid-19.

El Consell Municipal de la Cavalda de Reis i l'Home dels Nassos va acordar també aquest dijous que els patges reials puguin utilitzar el refugi número del moll de Costa per a ús de magatzem. Aquest magatzem estarà obert els dies 2, 3, 4 i 5 de gener i disposarà d'un servei de visites guiades i de recepció de cartes per als tres mags. Caldrà reservar les visites prèviament.


Paral·lelament els dies 2,3 i 4 hi haurà com cada any el Patge Reial de l'Ajuntament al Pati Jaume I, i aquest any també hi haurà patges als Centres Cívics de la ciutat per recollir les cartes.

També es va acordar que l'home dels nassos faci acte de presència a la ciutat el dijous 31 de desembre a bord del cotxe antic que va estrenar l'any passat i acompanyat del trenet dels músics, com ja es va fer per Santa Tecla.


Altres notícies que et poden interessar 

Participació