POLICIAL

Detecten 117 plantes de marihuana en una terrassa particular a Alcover

Els vigilants municipals i la Guàrdia Civil van denunciar la persona encarregada

per Redacció , Alcover, 19 de novembre de 2020 a les 12:27 |
L'operació policial ha permès desmantellar la plantació. | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil, amb la col·laboració amb vigilants municipals, han desmantellat una plantació de marihuana a Alcover composta per 117 plantes que es trobava a la terrassa d'un habitatge plurifamiliar del casc urbà d'aquesta localitat.

La investigació va començar fa aproximadament dos mesos, quan es va tenir coneixement de l'existència d'una plantació clandestina de marihuana que s'hauria situat en un immoble cèntric del casc urbà del municipi.


Els agents van veure com diàriament un veí de l'immoble passava espais de temps prolongats a la terrassa comunitària, previsiblement dedicant-se a la cura i manteniment de la plantació.

Així el passat divendres va ser identificada la persona que es dedicava a la cura del cultiu, la qual després de ser informada de les dades relacionades amb la seva implicació en el cultiu clandestí, va col·laborar amb els agents facilitant l'accés a la terrassa de l'immoble. Allà s'hi van descobrir 117 plantes de cànnabis sativa en estat de recol·lecció.


Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració com investigada de la persona responsable de la plantació, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu de marihuana), aquesta una vegada va prestar declaració en dependències policials va ser posada en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.

 

Participació