AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Els centres cívics de Tarragona prestaran joguines

El "ludopréstec" durarà una setmana

per Redacció , Tarragona, 17 de novembre de 2020 a les 12:53 |
Aquesta setmana, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants (20 de novembre), la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona enceta un nou servei a les seves ludoteques: el ludopréstec, que consisteix en un servei de préstec d'un joc o joguina setmanal per a tots els infants de la ciutat que ho desitgin.

Per tal de poder gaudir del servei, els usuaris han de realitzar la  inscripció al web dels Centres Cívics. En el cas de no disposar de mitjans per fer-ho electrònicament, ho podran fer presencialment mitjançant cita prèvia. Un cop inscrits, els interessats poden reservar qualsevol dels jocs del catàleg.


Aquesta reserva es podrà fer tant de forma telemàtica com telefònica o presencialment sempre amb cita prèvia. Finalment, quan l'equip de ludotecaris rebi la reserva, mirarà la disponibilitat i es posarà en contacte amb les famílies per tal d'acordar el dia i hora de la recollida i, a partir d'aquest moment, podran gaudir de la joguina durant una setmana.

Des d'aquest dimarts està oberta la inscripció i la reserva de joguines i el primer lliurament es farà el proper divendres 20 de novembre, fent-lo coincidir amb la celebració del Dia Internacional del Joc i la Joguina. Aquests lliuraments es realitzaran de 17 a 19 hores, amb cita prèvia.

 

 

Participació