1
CULTURA

Cinc grups de teatre carreguen contra la cancel·lació de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona

Demanen una reunió amb el conseller de Cultura, Pau Ricomà, per trobar solucions alternatives

per Redacció , Tarragona, 3 de novembre de 2020 a les 08:41 |
Cinc grups de teatre s'oposen a la cancel·lació de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona, anunciada ahir per l'Ajuntament. Es tracta de Tornavís Teatre, Vis de Vanadi, (H)istrionis Teatre, ArteLiats i Aula de Teatre de la URV, que asseguren en un comunicat que la decisió els va ser comunicada el passat divendres 30 d'octubre a les onze de la nit mitjançant un correu del mateix conseller de Joventut Hermán Pinedo.

El correu va arribar "després d'haver estat tot el dia parlant amb els tècnics municipals per trobar solucions alternatives per representar les funcions previstes", i creuen que la decisió hauria d'haver estat "consensuada" ja que la Mostra és coorganitzada entre ajuntament i grups de teatre. "La Mostra s'ha celebrat ininterrompudament des de fa 27 anys, s'ha convertit en un cicle estable i dona sentit a la feina que fem durant un any", afegeixen. En aquesta Mostra, aprofiten per "fer xarxa" amb "altres agents culturals de la ciutat".


Els cinc grups destaquen que "la cultura és segura i és una feina per alguns de nosaltres, també". En aquest sentit, exigeixen una reunió amb el conseller de Cultura, Pau Ricomà, ja que entenen que aquesta s'ha cancel·lat "per manca de voluntat política" ja que no s'ha aprofitat la feina dels tècnics.

 

Participació