AJUNTAMENT

Entra de nou en funcionament el Servei d'Informació i Atenció a la Dona de Tarragona

El SIAD havia quedat aturat a causa de la manca de renovació dels contractes

per Redacció , Tarragona, 19 d'octubre de 2020 a les 10:13 |
L'Ajuntament de Tarragona ha informat que a partir d'avui torna a funcionar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Els grups de l'oposició van denunciar que a causa d'extincions de contracte que no s'havien renovat el servei havia quedat coix.

La Conselleria de Ciutadania va realitzar, per via urgent, els tràmits necessaris per aprovisionar la seva plaça vacant i poder així reprendre la seva activitat de manera immediata. Durant aquests dies, s'han seguit atenent les demandes a través de la resta de l'equip tècnic de la conselleria i s'han realitzat les derivacions necessàries als serveis d'ateció a la violencia masclista així com a Guàrdia Urbana.


El SIAD informa i orienta a les dones sobre recursos de la ciutat per qualsevol situació. Presta acompanyament emocional i assessorament jurídic per gestionar la defensa dels seus drets, especialment en situacions de violència masclista, així com també deriva, quan és necessari, als recursos públics i a la xarxa d'atenció de la ciutat de Tarragona.

 

Participació