RESTRICCIONS

Restauradors de Cambrils protesten contra el tancament de bars i restaurants

Els empresaris reclamen reobrir els establiments amb mesures més restrictives i aforaments reduïts

per Redacció , Cambrils, 17 d'octubre de 2020 a les 14:18 |
Un dels restauradors concentrats a Cambrils per rebutjar el tancament de bars i restaurants, amb una pancarta. | ACN
Els restauradors de Cambrils han protestat aquest dissabte al migdia al passeig marítim del municipi per rebutjar el tancament de bars i restaurants, imposat pel Govern. La protesta ha aplegat una cinquantena de persones que han reclamat tornar a aixecar la persiana dels seus negocis perquè si no asseguren no podran afrontar els costos del tancament.

Els concentrats també han demanat que se'ls permeti treballar encara que sigui, diuen, amb mesures més restrictives, com per exemple amb aforaments reduïts o amb més control per part de les administracions. En cas contrari, vaticinen fortes pèrdues econòmiques.


La protesta l'havia convocada l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Cambrils, que l'ha desconvocada, una estona abans al·legant motius de seguretat. En la mobilització també hi han participat professionals del món de l'estètica, que asseguren sentir-se discriminats pel tancament dels negocis.
 

Diversos restauradors concentrats a Cambrils per rebutjar el tancament de bars i restaurants, amb una pancarta. Foto: ACN

 

Participació