AJUNTAMENT

El PSC demana l'exempció de taxes per l'hostaleria a Tarragona

El conseller Berni Álvarez creu que és una mesura "desproporcionada"

per Redacció, Tarragona | 15 d'octubre de 2020 a les 09:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tarragona ha demanat l'exempció de taxes per l'hostaleria a causa de la suspensió d'activitat que ha decretat el govern de la Generalitat, per a un mínim 15 dies. A partir de l'1 d'octubre els hostalers van tornar a pagar les taxes a l'Ajuntament, per això el conseller Berni Álvarez ha tornat a demanar que no només es retornin aquestes taxes, sinó que també s'exemptin de pagar-les, mínim fins a finals d'any: "La decisió de tornar a cobrar la taxa per part del govern municipal va ser precipitada".

El conseller socialista creu que aquesta és una mesura "desproporcionada": "Hi ha un ventall de possibilitats, perquè encara hi havia marge en qüestió d'aforaments i horaris en l'àmbit de la restauració". Álvarez explica que el sector de l'hostaleria ja està molt castigat i que a Tarragona "no se l'ha tingut en compte". A causa d'aquests tancaments, el PSC proposa la creació d'una línia d'ajuts per poder pagar el lloguer dels locals afectats per aquest tancament.

 

Participació