POLICIAL

La Guàrdia Urbana i els Mossos es desplegaran al barri de la Granja per evitar botellots i baralles

És una de les queixes formulades per l'Associació de Veïns

per Redacció , Tarragona, 25 de setembre de 2020 a les 13:30 |
Ahir, Manel Castaño, conseller de Seguretat Ciutadana, es va reunir amb la junta de l’associació veïns del barri de la Granja. En aquesta reunió també hi van assistir representants dels cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de la ciutat. L’objectiu de la trobada era, assenyalen, "analitzar la situació actual i treballar conjuntament per millorar la convivència al barri".

Des de fa uns mesos, diversos joves es troben a les places del barri i hi fan botellots, un fet que provoca "soroll i molèsties" per als veïns. També s’han produït algunes destrosses al mobiliari urbà. Aquests fets han provocat que "creixi la sensació d’inseguretat". Per combatre la situació es va acordar la creació d’un operatiu especial durant unes setmanes.


"Es tracta d’un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d’Esquadra que tindrà com a objectiu dissuadir els comportaments incívics que s’estan produint. A més els cossos policials, tindran la complicitat dels veïns del barri per tal de detectar els principals punts on es concentra aquesta problemàtica. Es preveu que aquest dispositiu especial s’allargui el temps que sigui necessari per millorar la situació de convivència", assenyala l'Ajuntament en un comunicat.

 

Participació