TORNADA A LES AULES

Gairebé 800 alumnes tarragonins, confinats a causa de la Covid-19

El Departament d'Educació indica que són 55 els centres afectats

per Redacció , 25 de setembre de 2020 a les 13:16 |
Segons el Departament d'Educació, són 55 els centres educatius tarragonins afectats per la Covid-19. Hi ha grups confinats en 55 escoles i instituts del Camp de Tarragona i el Conservatori de Música i l'Institut Pere Martell, a Tarragona, són els dos centres on n'hi ha més, amb 6 i 4 respectivament.

En total, a les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp i el Baix Camp, hi ha 796 alumnes confinats, 53 docents PAS i PAE i 7 de personal extern. On n'hi ha més és a l'Escola Pare Manyanet, a Reus, amb 65 alumnes i 4 docents confinats.


D'altra banda, hi ha hagut 36 persones que han donat positiu per coronavirus en els centres educatius d'aquestes comarques. Concretament, és en 20 centres tarragonins on s'ha pogut confirmar un o més casos de Covid-19 a través d'una prova PCR. On hi ha més alumnes positius per coronavirus és a l'Escola Pare Manyanet, l'Institut Baix Camp i l'Institut Pere Martell.

Les dades facilitades pel Departament d'Educació de la Generalitat poden no estar actualitzades i es poden consultar a través del web habilitat.


Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 19 d'octubre, amb informació del Departament d'Educació (hi poden haver retards i, per tant, faltar-hi aules confinades).
[llistaesscoles] 

Participació