MÚSICA

Emika Kamieda, «idol» japonesa, ofereix una lliçó de k-pop a Tarragona

Serà virtual, demà dissabte a partir de les vuit del vespre

per Redacció , Tarragona, 25 de setembre de 2020 a les 12:16 |
Emika Kamieda. | Cedida
Les activitats de l'Estiu Jove  finalitzaran demà dissabte 26 de setembre a les 20 hores amb una oportunitat única de conèixer una de les famoses idols del Japó Emika Kamieda, que serà a l'Espai Jove Kesse i mitjançant plataforma etarragonajove oferirà un acte xerrada més una masterclass de k-pop (estil de música pop coreà) en línia.

Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol: grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autentiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat.


Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d'euros. Emika Kamieda, que va ser idol d'un dels grups musicals més seguits de la darrera dècada, aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer.   

Un d'aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants va ser la mateixa Emika Kamieda, d'Osaka. Per poder connectar-se a l'acte xerrada a les 20 hores només cal accedir al web. A  partir de les 20.30 hores i des de campus virtual etarragonajove s'oferirà  una masterclass de k-pop on serà necessari inscripció prèvia al web.

 

Participació