Covid-19

Aïllen la Residència Ballús de Valls després que un avi es contagiés per segona vegada

S'està duent a terme el cribratge de proves diagnòstiques tant a l’equip professional com a tots els usuaris de la residència

per Redacció , Valls, 17 de setembre de 2020 a les 16:46 |
La residència Ballús, a Valls, en una imatge d'arxiu. | ACN
La Residència Ballús, la primera en ser intervinguda a Catalunya en mig del confinament, torna a estar aïllada. La direcció ha comunicat que ahir a la nit un resident va ser derivat a l'Hospital Pius de Valls per baixa saturació d'oxigen i que malgrat no tenir febre va donar positiu en una prova PCR.

Es tracta de la segona vegada en què l'home ha donat positiu per aquest virus, després que es recuperés de l'anterior ocasió. El CAP de Valls ja ha activat tots els protocols d’actuació per realitzar el cribratge de proves diagnòstiques tant a l’equip professional com a tots els usuaris de la residència.


Concretament, s’han aïllat als residents que no han passat la malaltia i s’han activat tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius, seguint les polítiques de transparència que s’han instaurat a totes les residències del grup. A causa d’aquesta incidència, i com a mesura de prevenció, s’ha activat el protocol de seguretat i, entre d’altres mesures, s’han restringit les visites i els ingressos fins a nou avís.


 

Participació