TEATRE

La Sala Trono programa 18 espectacles i 51 funcions per a la nova temporada al teatre Metropol de Tarragona

El grup reposa La Marató de Nova York amb motiu del desè aniversari d'una de les seves produccions més exitoses

per Redacció , Tarragona, 17 de setembre de 2020 a les 08:50 |
El cabaret poètic musical No cal anar a l'Havana, escrit per Marc Artigau i dirigit per Joan Maria Segura, enceta la nova temporada de la Sala Trono de Tarragona, que programa 18 espectacles i 51 funcions. En el marc de la pandèmia del coronavirus, la sala ubicarà temporalment els espectadors a la platea del Teatre Metropol, per afavorir les mesures de prevenció i distanciament social i mantenir l'aforament. Amb motiu del desè aniversari, el grup reposa La Marató de Nova York, una de les seves produccions més exitoses que després de l'estada al teatre tarragoní es traslladarà al teatre Aquitània de Barcelona durant el gener i el febrer.

Després de Santa Tecla, la temporada continua el 25 de setembre amb Migrante, una coproducció mexicana i catalana de la companyia Parece una tontería. Basada en testimonis reals, l'obra reflexiona sobre la migració a partir de l'Odissea d'Homer.


La Revelació 1.0, de la companyia Teatro de Cerca, el pallasso Marcel Tomàs o la peça de teatre musical La lleugeresa i altres cançons, són altres dels espectacles destacats de la nova programació de la Sala Trono.

 

Participació