JUDICIAL

L'Ajuntament rectifica i informa que sí que s'ha personat en el cas contra IQOXE

Fonts municipals van indicar el contrari ahir dilluns

per Redacció , Tarragona, 15 de setembre de 2020 a les 15:35 |
L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat avui que sí que s'ha personat en la causa contra IQOXE, per l'accident químic del passat 14 de gener. El govern municipal rectifica d'aquesta manera una informació facilitada a NacióTarragona ahir dilluns en què detallava que els serveis jurídics municipals encara hi estaven treballant.

La corporació local també es personarà com a acusació particular en les dues peces separades obertes en la causa judicial per l'explosió a la planta d'IQOXE el 14 de gener. En sengles decrets d'alcaldia signats el 12 d'agost l'alcalde va designar la lletrada municipal per a exercir la defensa jurídica en les dues peces –una sobre autoritzacions per incrementar la producció i una altra per vessaments que es feien directament al mar.


La petició es va fer el mateix mes d'agost i el consistori està pendent que el jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona l'admeti a tràmit. D'altra banda, l'Ajuntament confirma que ja està personat com a acusació particular de manera formal en la peça principal.

 

Participació