SALUT

Tres treballadors de Nostrallar que ja havien tingut coronavirus fa mesos es tornen a contagiar

El centre assegura que no es tracta de cap brot, ja que no hi ha hagut afectació entre els residents

per Redacció , Els Pallaresos, 11 de setembre de 2020 a les 10:38 |
La residència Nostrallar, als Pallaresos. | ACN
La Residència Nostrallar dels Pallaresos ha comunicat que quatre dels seus treballadors han donat positiu, després que el centre realitzés un cribratge arran de la detecció d'un cas de coronavirus. Les proves PCR realitzades tant a residents com a treballadors han pogut determinar l'existència d'aquestes quatre infeccions, totes asimptomàtiques. A més, tres d'aquests ja havien patit la malaltia mesos enrere.

"Amb els resultats a la mà, podem afirmar que no es tracta d’un brot, tenint en compte que només una resident ha donat positiu en les esmentades proves i, a més, és asimptomàtica", ha comunicat la mateixa residència en un comunicat.


"Tot l’equip humà de la NostraLlar segueix tots els protocols de prevenció establerts per les autoritats sanitàries, a més de comptar amb mesures pròpies per reforçar la protecció tant d’usuaris com de professionals que hi treballen. Durant aquests mesos, han rebut hores de formació en el Coronavirus i altres situacions anòmales que es puguin presentar i la Direcció del centre ha adquirit tots els recursos sanitaris necessaris. Per això podem dir que estem preparats per afrontar aquesta nova situació", conclouen.

 

Participació