MONTSIÀ

Prop de 20.000 mascaretes cosides i repartides a Alcanar tot i l'índex de rebrot molt baix

L'Equip de cosidores voluntàries del consistori ha fabricat 6.500 mascaretes destinades als menuts i més d’11.500 per a persones adultes

per Aguaita.cat, Alcanar | 7 de setembre de 2020 a les 19:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alcanar continua tenint l’índex de risc de brot molt baix, inferior a 1. Arribar fins aquí no ha estat fàcil, reconeix el consistori."
"Cal agrair el comportament exemplar que han tingut els veïns i veïnes del municipi, complint les indicacions de les autoritats sanitàries i els protocols de seguretat i protecció de l'Ajuntament d’Alcanar", afirmen.


En este sentit, l’Ajuntament d'Alcanar ha proveït d’una mascareta reutilitzable i feta amb material hidrorepel•lent a totes les persones del municipi que ho han sol•licitat. El consistori ja ha repartit prop de 20.000 mascaretes, 13.000 de les quals han estat destinades a comerços i 
empreses, sectors vulnerables del municipi i a persones adultes.

 
Foto: Cedida

Del total de tapaboques repartides, l’equip de cosidores voluntàries del consistori ha fabricat 6.500 mascaretes destinades als xiquets i xiquetes i més d’11.500 destinades a persones adultes. 

“Ho hem aconseguit remant tots en la mateixa direcció per allunyar-nos de la COVID19. Encarem el setembre i l’inici de curs escolar amb optimisme però recordem que per a mantenir 
aquest risc baix hem de seguir utilitzant la fórmula que ens protegeix: mascareta, distància de seguretat i neteja de mans”, comenta Joan Roig, alcalde d’Alcanar. 

Per la seua banda, Maribel Ramon, regidora d’Acció Social, agraeix, una vegada més, l'esforç de "l'equip de cosidores, esterilitzadors i la resta de persones voluntàries per fer realitat aquest gran projecte".
Els veïns i veïnes que vulguen recollir la seua mascareta i/o la d'altres persones adultes del mateix nucli familiar han de trucar al telèfon 977732013. Des de l'Ajuntament s'assignarà un dia 
i hora de recollida, tot garantint al màxim els protocols de seguretat.

 

Participació