1 de 10
TEMPORAL

Rates mortes tornen a inundar la sorra de la platja del Miracle de Tarragona

Els rosegadors s'haurien vist afectats per les intenses pluges d'aquesta passada matinada

Un rosegador en primer pla i un altre en segon pla, a la platja del Miracle de Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 29 d'agost de 2020 a les 18:23 |
Aquest article es va publicar originalment el 29 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La platja del Miracle de Tarragona s'ha despertat avui amb nombrosos rosegadors estirats a la sorra, entre els residus que ha deixat anar el col·lector de la mateixa platja a causa de les intenses pluges d'aquesta passada nit. Se'n poden veure desenes a tocar de l'aigua.

No és la primera vegada que es troben rates en aquesta platja, ni tampoc sempre han estat mortes -algunes vegades, banyistes n'han guaitat de vives, tombant entre les roques-, però de moment sembla que no hi hagi solució. El Miracle és la platja més urbana de totes les de la ciutat i aquesta proximitat provoca imatges d'aquest tipus, relacionades amb els problemes de canalització de l'aigua a la Part Baixa.
Per sort, avui no era dia de platja. Les rates, a la tarda, encara hi eren, per la qual cosa s'espera que aviat la Brigada Municipal pugui treure la brossa que ha deixat anar la pluja d'aquesta passada nit. A la platja Llarga també s'ha trencat el col·lector, alhora que hi ha hagut altres incidències derivades d'un temporal intens que ha fet caure 23 litres per metre quadrat en tan sols mitja hora.
 

Un rosegador a la platja del Miracle de Tarragona. Foto: Josep M. Llauradó

 

Participació