1 de 10
SUCCESSOS

Tallat l'accés a l'A-7 per Sant Pere i Sant Pau a causa de les pluges

L'Ajuntament informa que l'acumulació de fang fa inviable la circulació

per Redacció, Tarragona | 29 d'agost de 2020 a les 09:56 |
Aquest article es va publicar originalment el 29 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La carretera que passa per sota el pont de l'N-240, al seu pas per Sant Pere i Sant Pau, i que dona accés tant a aquesta carretera nacional com a l'autovia A-7 es troba tallat des d'ahir a la nit a causa de l'acumulació de fang producte de les pluges intenses.

Aquesta no és l'única via que es va necessitar tallar, però sí l'única que es manté a hores d'ara tallada. La Guàrdia Urbana va tallar l'accés al pont del Serrallo, que és també un lloc on s'hi acumula molta aigua.
Col·lector trencat a la platja Llarga


El col·lector d'aigües pluvials de la platja Llarga s'ha trencat. És una de les conseqüències de la tempesta d'aquesta passada nit i ha de ser la brigada municipal qui s'encarregui de resoldre-ho.

A banda, també hi ha hagut incidències menors com ara un cable de la llum que s'ha desconnectat al carrer Reding i que s'ha pogut reconnectar amb rapidesa. També ha calgut recol·locar tapes de clavegueram, però es descarten danys personals al llarg de tota la nit, segons fonts municipals.


D'altra banda, un arbre ha caigut al carrer Josep V. Foix, a Llevant, sobre un vehicle que hi havia aparcat.

 

Participació