CINEMA

El tarragoní Adrià Guxens rep la premi al millor curt de cinema de cuina al Festival de Màlaga

"Jin Tian Bu Hui Xia Yu" és el títol del curtmetratge que ha aconseguit el Biznaga de plata

per Redacció , Màlaga, 27 d'agost de 2020 a les 17:11 |
Els premiats en l'apartat de cinema de cuina al 23è Festival de Màlaga. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adrià Guxens (Tarragona, 1992) ha rebut la Biznaga de plata al millor curtmetratge de cinema de cuina al 23è Festival de Màlaga pel seu treball Jin Tian Bu Hui Xia Yu (No creo que vaya a llover). "Quan vaig arribar a Màlaga em van dir que aquest any tot seria molt especial i que me'n recordaria d'ell tota la vida. El que no m'imaginava és que tinguessin raó. El Màlaga-del-Covid va passar a convertir-se al Màlaga-de-la-Biznaga", ha destacat Guxens a les seves xarxes socials. La Biznaga de plata al millor llargmetratge de Cinema Cuina ha estat per 'Oro rojo', de Jesús Sotomayor.

Cinema Cocina, la secció de cine gastronòmic que el Festival de Màlaga realitza en col·laboració amb Lumen Proyectos Gastronómicos, arriba a la seva tercera edició amb la novetat de ser la primera secció de cine culinari d'un festival no especialitzat que en entra en secció oficial.

 

Participació