URBANISME

Adjudicada a Reus la segona fase de les obres d'urbanització del Camí de Valls

L'obra té un pressupost de 240.766,03 euros

per Redacció, Reus | 27 d'agost de 2020 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a l'empresa Agrovial el contracte d'execució del la segona fase del projecte d'urbanització del Camí de Valls, amb un pressupost de 240.766,03 euros (IVA inclòs). L'obra, que segons el plec de condicions de la licitació ha d'estar enllestit en un termini de quatre mesos a comptar de l a data de signatura del contracte d'adjudicació, dóna continuïtat a la fase ja executada, i afectarà el tram del carrer Camí de Valls entre els carrers de Sant Llibori i de l’Albiol.

El projecte que s'executarà dona més importància a la circulació de vianants, eixamplant les voreres, ara molt estretes. Per poder-ho fer, s’elimina la franja d’aparcament en superfície i es deixa un carril de circulació de 3m.


En la part més ample del vial, entre carrer Sant Magí i carrer l’Albiol, el projecte deixa l'espai suficient per plantar-hi una filera d’arbres en la part sud.

El projecte també inclou l’eliminació dels creuaments aeris i cadiretes de la xarxa de subministrament elèctric.


Les condicions de l'adjudicació obligaran a l'empresa adjudicatària a executar l'obra mantenint l’accessibilitat de veïns i comerços en les millors condicions possibles.

 

Participació