OCUPACIÓ

Oberta la convocatòria d’ajuts a l’emprenedoria per ajudar a les persones desocupades d'Amposta

Les subvencions dotades amb 19.000 euros tenen per finalitat ajudar a aquelles persones desocupades del municipi

per Aguaita.cat, Amposta | 13 d'agost de 2020 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d’avui dijous 13 d’agost i fins l’1 d’octubre es poden sol·licitar els ajuts a projectes municipals d’autoocupació de l’Ajuntament d’Amposta. Unes subvencions dotades amb 19.000 euros  i que tenen per finalitat ajudar a aquelles persones desocupades del municipi d’Amposta que hagin engegat un projecte d’autoocupació entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre del 2019.

Les ajudes, que no poden superar els 2.000 euros per sol·licitud, es poden destinar a pagar despeses com les quotes de la Seguretat Social del primer any, la gestoria i/o assessorament per la posada en marxa de la nova activitat o els rebuts de lloguer dels primers mesos d’activitat.


En la convocatòria del 2019 l’Ajuntament va atorgar poc més de 16.000 euros en ajuts a projectes municipals d’autoocupació a 10 persones emprenedores que van emprendre el seu negoci a Amposta.

Els ajuts es poden sol·licitar emplenant l’imprès que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta.


 

Participació