FESTES

Més de 2.000 persones s'inscriuen als actes d'aquesta setmana de la festa major

La 12a edició de la iMAGInada de Tarragona se celebrarà del 13 al 16 d'agost

per Redacció , Tarragona, 10 d'agost de 2020 a les 07:34 |
Segons els organitzadors de la iMAGInada, ja són més de 2.000 les inscripcions amb què compten de cara als actes organitzats aquesta setmana al Camp de Mart de Tarragona. Es tracta dels primers actes del programa de la festa major de Sant Magí, els actes oficials de la qual es concentraran en tan sols tres dies: del 17 al 19 d'agost.

Abans, però, la iMAGInada té previstes propostes de circ, teatre, dansa, música, activitats familiars, tallers vivencials i debats. Malgrat que les activitats són gratuïtes, a causa de la pandèmia, cal fer inscripció prèvia al web. Aquestes es van iniciar el passat 3 d'agost i en les primeres 24 hores ja superaven el miler, segons assenyalen.


L'organització valora "molt positivament" la resposta dels tarragonins i els "encoratja" a afrontar aquesta edició "tan especial". Entre els actes programats, destaquen els Sopars del món, que se celebraran a l'exterior de l'Auditori, els dies 13, 14 i 15 d'agost. Comptaran amb plats tradicionals de Mèxic i el Paquistan, entre d'altres països.

 

Participació