Damià Calvet visita les obres de la nova planta de producció de Florette a Tortosa

El divendres el conseller de territori i sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar les obres de la nova planta de producció de Florette al polígon Catalunya Sud

per Aguaita.cat, Tortosa | 4 d'agost de 2020 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet i l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyats de l’Alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, i del director de l’Incasol, Albert Civit, van visitar divendres les obres de la nova planta de producció de l’empresa Florette al polígon Catalunya Sud.
El conseller Calvet va destacar que “des del Govern seguirem treballant per generar confiança i condicions per tal de reactivar l’economia i generar ocupació". Per la seua part, l'alcaldessa de Tortosa va agrair al conseller les gestions de l'Incasol per la venda dels terrenys i va valorar molt positivament l'estat de les obres, que segueixen avançant a bon ritme. "Les gestions dutes a terme aquests darrers anys donen els seus fruits amb la implantació d'esta nova planta de producció que comportà més de 200 llocs de treball", va dir Roigé. Per últim, Royo va recordar que "és la industria ideal que necessitàvem al polígon Catalunya Sud, és una gran inversió que ha vingut a les Terres de l’Ebre”.

 

Participació