FESTA MAJOR

Finalment cap acte de Sant Magí organitzat per l'Ajuntament serà de franc

La plataforma de reserva d'entrades TarracoTicket no admet la gratuïtat i, per tant, caldrà pagar 1 euro per aquells actes anunciats com a gratuïts

per Redacció , Tarragona, 31 de juliol de 2020 a les 15:06 |
A causa del sistema de gestió de venda d’entrades i invitacions Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes per a dos dels espectacles de la programació de Sant Magí que s'havia informat que eren gratuïts. Per això, finalment, caldrà pagar el preu d’1 euro per adquirir l’entrada. 

Els espectacles afectats son d’una banda Tarraquanins, previst al jardí del Teatre Metropol durant els dies 16, 17 i 18 i en diverses sessions i de l’altra el Concert de Sardanes que es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart, organitzat per Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i previst per les 18.30 hores del dia 19 d’agost. Les entrades per aquests dos espectacles estaran disponibles a partir de dimarts 4 d’agost.


Pel que fa a les activitats de la 12a edició de la iMAGInada, seran totes gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir de dilluns vinent, dia 3 d’agost al seu web. A la programació d’enguany hi haurà circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials i alguna sorpresa més. 

 

Participació