UNIVERSITAT

L'estudiant Irene Martos aconsegueix el Premi Work Experience de Covestro

La premiada rebrà una beca de 3.000 euros un programa de pràctiques a l'empresa química

per Redacció , Tarragona, 27 de juliol de 2020 a les 12:32 |
La premiada, Irene Martos, al centre de la imatge. | Covestro
Des de l'any 2017, Covestro i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili compten amb un acord per promoure el desenvolupament de l'talent en l'àmbit de l'enginyeria química. En aquest context, Covestro i ETSEQ han atorgat, per quart any consecutiu, els premis Work Experience a Irene Martos, futura estudiant del màster d'Enginyeria Química impartit pel mateix centre.

El premi inclou la quantitat econòmica equivalent al primer any del màster i un programa de pràctiques curriculars a la multinacional química Covestro per completar l'experiència de l'alumne i introduir-lo al mercat laboral. Els estudiants poden optar anualment al premi inscrivint-se al projecte que més els interessi per fer-ho durant les pràctiques a Covestro i que, alhora, servirà de treball de fi de màster.


La guanyadora d'enguany, Irene Martos, ha optat per un projecte que encaixa amb l'estratègia de plena circularitat anunciada recentment per la companyia i amb els objectius de la Comissió Europea cap a una economia circular i la construcció d'una Europa neutra en emissions per al 2050. Seguint aquesta línia, el projecte consistirà en la realització d'una avaluació tècnica i econòmica de l'ús de l'diòxid de carboni procedent de les xemeneies de les calderes de la planta de Covestro a Tarragona, per al seu aprofitament en la producció de MDI, precursor per a la producció d'escumes de poliuretà.

 

Participació