COVID-19

L'oposició denuncia que Salou no controla l'aforament a les platges

L'Ajuntament ha contractat recentment un sistema de sensors, però segons els grups d'ERC, Cs i PP no hi ha protocols en marxa

per Redacció, Salou | 21 de juliol de 2020 a les 16:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els grups d'ERC, Ciutadans i PP a l'Ajuntament de Salou denuncien que l'equip de govern no té un protocol d'actuació en cas de massificació de les platges del municipi.

Al municipi s'hi han instal.lat sensors per regular l'aforament en temps real. El problema, segons expliquen els portaveus dels respectius grups municipals, rau en el fet que "el passat diumenge vam poder comprovar com alguns sectors de les platges del nostre municipi sobrepassaven el límit establert, i no es va posar en marxa cap tipus de protocol. Tot el contrari, seguia entrant gent a les platges, fent-se impossible que es respectessin les distàncies personals obligatòries".


L'oposició ha explicat que "concretament a la comissió de serveis generals celebrada ahir dilluns vam preguntar sobre aquesta qüestió als regidors de l'equip de govern, i, sorprenentment, les regidories competents en la matèria, seguretat ciutadana, platges i contractació es passaven la pilota, l'una a l'altra, davant les preguntes formulades per l'oposició".

"Aquest fet demostra que l'alcalde s'ha gastat gairebé 180.000 euros en el contracte d'aforament de platges únicament per fer-se autobombo, perquè el succeït evidencia que no tenen cap tipus de protocol establert per preservar la salut pública", diuen els tres grups.


"Exigim a l'alcalde i al seu govern que deixin de malbaratar diners públics per fer-se propaganda. No és normal que es dediquin a fer contractes amb l'argument que es vol vetllar per la salut dels nostres veïns i visitants i la primera vegada que es dona una aglomeració a les platges aquesta temporada no sàpiguen com actuar perquè no tenen cap protocol establert", han finalitzat els portaveus de l'oposició.

 

Participació