COVID-19

Salut anuncia quatre nous brots i 18 nous contagis de coronavirus

per Redacció , 21 de juliol de 2020 a les 12:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regió sanitària del Camp de Tarragona ha registrat avui 18 nous contagis, un menys que el balanç ofert pel Departament de Salut d'ahir, però amb un increment notable de brots. Si bé ahir n'eren 9 en tota la regió sanitària, una de les menys afectades per la que sembla la segona onada de contagis, avui ja en són 13.

Concretament, es tracta de brots localitzats a les poblacions de Tarragona, Reus, Salou i Vila-seca. El primer s'ha donat en una família de Tarragona, amb 4 contagiats en total, mentre que 23 persones es troben aïllades per haver-hi establert contacte. Pel que fa a aquest brot, no té cap relació amb el que afecta també a una família tarragonina.D'altra banda, el nou brot a Reus, amb 4 positius d'una família, manté aïllades 33 persones. El de Salou, en canvi, s'ha produït en un contagi entre amics i es fa seguiment a 33 persones. Finalment, el darrer dels nous brots és el de Vila-seca, amb 5 contagiats i 23 contactes.

A banda d'aquests, hi ha 9 brots més que ja es coneixien i en cap cas s'ha superat una xifra de 10 per cadascun. 

 

Participació