Hostaleria

Relleu a la presidència de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona

Eduard Farriol deixa la presidència després dels quatre anys de mandat

per NacióTarragona, 3 de juliol de 2020 a les 12:39 |
El president de la FEHT, Eduard Farriol, al costat del seu antecessor David Batalla | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Relleu a la presidència de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT). Berta Cabré és la nova presidenta, en substitució d'Eduard Farriol. Després dels quatre anys de mandat iniciats l'any 2017, Farriol deixa la presidència dins el procés natural de relleu del càrrec, el qual ja està contemplat dins els estatuts de l'organització.

Cabré, gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils, passa a ser la primera presidenta que té la FEHT i desenvoluparà el càrrec durant els pròxims quatre anys amb possibilitat de prorrogar-ne quatre anys més. El relleu presidencial ja s’ha fet efectiu i Cabré ha començat el seu mandat des del passat 29 de juny. De fet, ja treballa en un nou i ambiciós model de treball de la federació.

 
Fonts de la FEHT apunten que la nova presidenta afronta un nou mandat "en un context malauradament molt complex per al conjunt de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, el qual exigeix d'una nova visió de tot el teixit empresarial del sector per tal de donar respostes innovadores i valentes als reptes de futur que tindran les destinacions".

En aquest sentit, Berta Cabré ja està preparant un "nou" i "ambiciós" model de treball de la FEHT que permeti a l'entitat "reposicionar-se d'una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d'entorn que experimentarà el sector turístic". En poques setmanes, la nova presidenta donarà a conèixer les línies mestres d'aquest nou model de treball i organització de la FEHT.


A través d'un comunicat, la federació remarca que el relleu de la presidència respon "a la ferma voluntat que té la FEHT per renovar les persones i els lideratges de l'entitat i no perpetuar-se en els càrrecs que, per altra banda, sempre han estat posicions professionals de representació institucional i sectorial 100% altruistes, i que mai han estat remunerades malgrat la forta implicació i dedicació que comporten".

La primera presidenta en vint anys


Berta Cabré es converteix enguany en la primera dona que presideix la FEHT durant els seus vint any de funcionament Enginyera Tècnica en informàtica per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Postgrau en Gestió Gerencial Local, actualment és gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils i, a més a més, compta amb una llarga experiència professional en tasques de gestió i direcció, tant d'empreses turístiques com d'organitzacions professionals i empresarials relacionades.

A més dels onze anys al capdavant del Càmping Joan, Berta Cabré ha estat vicepresidenta de la Federació Espanyola d'Empresaris de Càmpings (2009-2016), presidenta i vicepresidenta de la Federació Catalana de Càmpings (2009-2017), presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre (2009-2017), i membre de la junta directiva de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i vicepresidenta de la FEHT, ambdós des de 2017.

Sobre la FEHT

La FEHT és l’entitat patronal que representa al conjunt del teixit empresarial turístic de tota la demarcació de Tarragona, ja que engloba, per una part, a totes les associacions empresarials d’allotjament turístic (hotels, càmpings i apartaments- i, per una altra, a l’Associació d’Agències de Viatges Receptives i a l’Associació Empresaris Hostaleria, la qual bàsicament representa a restaurants i bars. A més a més, compta també amb la implicació de PortAventura World gràcies al conveni de col·laboració que ambdues organitzacions porten desenvolupant des de fa anys.

 

Participació