Turisme

VÍDEO «T’estem esperant», el vídeo promocional de Tarragona per atraure me

La campanya convida a redescobrir les 15 ciutats que aquest estiu potencien el seu atractiu amb reforçades mesures de seguretat

per NacióTarragona , 29 de juny de 2020 a les 12:42 |


El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat ha llançat el segon vídeo de la campanya de promoció turística dirigida al mercat nacional. "T’estem esperant" és el lema del vídeo produït per Readmore Films i que convida a redescobrir 15 ciutats de l'Estat amb segles d'història que aquest estiu potencien el seu atractiu amb noves mesures de seguretat i múltiples experiències per gaudir dels seus monuments, dels seus esdeveniments culturals, dels seus espais naturals i de la seva gastronomia, entre els quals està Tarragona. 
 
El vídeo, d'un minut, mostra el moment en què tornen a encendre els llums d'edificis emblemàtics i les imatges s'omplen de somriures de benvinguda als viatgers per part de persones de les diferents ciutats i de sectors com el de l'hostaleria. La versió en anglès es distribuirà en totes les conselleries de Turisme de les ambaixades d'Espanya a través de Turespaña per al mercat internacional. 
 
 

 

Participació