coronavirus

Tarragona instal·la sensors per controlar l'aforament de les platges

El sistema per garantir el distanciament social es complementa amb megafonia, semàfors i una aplicació

per NacióTarragona , 29 de juny de 2020 a les 12:00 |
Els sensors i els altaveus que s'han instal·lat en fanals propers a platja de l'Arrabassada de Tarragona per controlar-ne l'aforament | ACN
Les platges de Tarragona compten des d'aquesta setmana amb un sistema per controlar-ne l'aforament amb l'objectiu de poder garantir el distanciament social. Per saber quanta gent hi ha s'han instal·lat sensors que recullen "dades numèriques", segons ha indicat el conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño.

Un cop s'arriba al 80% de l'aforament, a través d'uns altaveus es recomanarà a la gent que vagi a una altra platja més buida. Uns semàfors també marcaran amb els colors verd, groc i vermell el volum d'aforament.

 

Conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, acompanyat de membres de la Guàrdia Urbana i de voluntaris de Protecció Civil, en la presentació del sistema de control d'aforament de platges Foto: ACNLes dades estaran disponibles en temps real en una aplicació de telèfon mòbil. A més, patrulles de la Guàrdia Urbana vetllaran pel compliment de les mesures i informaran els banyistes.


 

Participació