Coronavirus

Tarragona reobre els parcs infantils

Hi haurà una desinfecció diària de tots els equipaments

per NacióTarragona, 22 de juny de 2020 a les 12:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A partir d'aquest dilluns, 22 de juny, l’Ajuntament de Tarragona reobrirà tots els parcs infantils de la ciutat, amb motiu de l’entrada a la nova fase del desconfinament. Es farà de manera gradual, amb l’ajuda de la Brigada Municipal que anirà traient el precinte dels elements de joc i netejant els espais.

El portaveu de l’equip de govern i conseller de Territori, Xavier Puig, ha destacat “la necessitat dels nens i nenes de poder gaudir dels parcs infantils després de tantes setmanes de sacrifici per part de la canalla” però també ha fet una petició molt clara als pares i mares per tal que el retorn sigui “amb precaució”.

La reobertura de dels parcs infantils es farà amb totes les mesures de seguretat, segons explica l'Ajuntament, ja que “es desinfectaran diàriament, una o dues vegades al dia” però al mateix temps Puig ha reiterat la necessitat de tots i totes de complir amb les següents normatives establertes: els nens i nenes de més de sis anys hauran d’utilitzar mascareta, s’haurà de procurar que mantinguin la distància de seguretat de la forma més raonable possible i caldrà netejar-se sovint les mans”.

El mateix dilluns s’instal·laran cartells per advertir als usuaris d’aquestes normes d’ús tant en els elements de joc com en els espais comuns, “apel·lant a la responsabilitat dels pares i mares per al correcte compliment d’aquestes, no només per la seguretat dels nens i nenes sinó també per la dels seus acompanyants”, ha finalitzat Puig.

 

Participació