coronavirus

L'Arxiu de Tarragona fa una crida a recopilar imatges ciutadanes durant la pandèmia

Es recopilaran imatges i vídeos relacionats amb el confina

per NacióTarragona , 4 de juny de 2020 a les 15:00 |

El Centre d’Imatges de Tarragona i l'Arxiu de la ciutat s’han sumat a la iniciativa impulsada per l’Associació d’Arxivers-Gestors Documentals de Catalunya per tal de recopilar fotografies i vídeos relacionats amb el dia a dia de convivència amb la Covid-19. El projecte pretén documentar i publicar evidències documentals sobre els efectes socials del coronavirus de tot Catalunya.

Tarragona s’hi suma i demana la col·laboració de tothom que estigui interessant, cedint al Centre d’Imatges de Tarragona els testimonis més rellevants de la seves experiències davant la situació que estem vivint i com la ciutat ha fet front a aquesta pandèmia. Aquest material, un cop revisat i classificat, es conservarà permanentment i quedarà recollit a la col·lecció “Arxivem la Covid-19 a Tarragona”.Es recopilaran principalment fotografies i vídeos relacionats amb el confinament a casa, les activitats als balcons, l’aspecte dels carrers, les diferents xarxes i experiències solidàries que han sorgit com per exemple la fabricació i ús de materials de protecció, repartiment d’aliments, etc. I també totes aquelles mostres de solidaritat amb els diferents serveis essencials i no essencials i com aquests han desenvolupat la seva activitat laboral.

Per participar-hi només cal omplir un formulari i enviar les imatges. En el formulari caldrà contextualitzar bé la imatge, per tal que es pugui classificar i publicar el material. L’àmbit territorial dels documents ha de ser Tarragona i els seus barris, és a dir, el terme municipal de Tarragona, i han de ser de producció pròpia.

​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació