coronavirus

Els avis de la residència Santa Llevant deixen l'hotel on s'allotjaven després de 68 dies

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla celebra que aquesta experiència hagi estat exitosa i agraeix la bona tasca dels seus professionals

per NacióTarragona , 3 de juny de 2020 a les 13:06 |
El trasllat dels avis a la residència | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres al matí s'ha fet el trasllat a la Residència Santa Tecla Llevant dels 57 usuaris i usuàries que de manera provisional s'havien allotjat a l'Hotel Núria des del divendres 27 de març com a mesura preventiva durant el període de pandèmia per la Covid-19.

Joan Aregio, gerent de l'àrea Social de la Xarxa de Santa Tecla, ha volgut agrair "la implicació i professionalitat de tot l'equip humà de la residència Santa Tecla Llevant, que durant un total de seixanta-vuit dies han cuidat els usuaris i usuàries de la residència en unes condicions excepcionals. Han fet una tasca encomiable envers els usuaris i les seves famílies en un espai de treball que, no ho hem d'oblidar, no reuneix les mateixes condicions que una residència".
 
Per a Aregio, l'experiència de l'Hotel Núria "ha estat tot un èxit de col·laboració. Cap resident s'ha contagiat durant tot el període de confinament i, a més a més, la ciutat de Tarragona -tant Joan XXIII, GIPSS com la mateixa Xarxa de Santa Tecla-, ha pogut disposar de més recursos per a l'atenció de la pandèmia gràcies als llits alliberats al complex Santa Tecla Llevant durant més de dos mesos".

​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació