Autoescoles

El 60% de les autoescoles tarragonines obriran a partir de dilluns

Malgrat no ser una decisió compartida, s'extrapolarà a tots els centres

per Redacció, 29 de maig de 2020 a les 16:14 |
Un cotxe d'autoescola | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 60% de les autoescoles tarragonines han decidit aixecar la persiana a partir de dilluns que ve. Així ho han decidit en l’assemblea virtual celebrada aquest dijous. Si bé la decisió de reobrir no és plenament compartida, es dedueix que s’acabarà extrapolant al conjunt de centres de la demarcació -noranta a Camp de Tarragona i Ebre.

L’assemblea va servir per posar en comú les negociacions amb la Prefectura Provincial de Trànsit. Dels tres examinadors de la prefectura que podien sortir a examinar durant la covid-19, ara s’ha ampliat a sis o set diaris, una xifra que ja fa viable la reobertura dels centres i el retorn d’alumnes a examen, segons l’Associació d’Autoescoles de Tarragona. Trànsit començarà a examinar a partir del dia 10 de juny.


“Hem aconseguit més del 100% del què ens donaven en un primer moment -de 3 a 6/7 examinadors-, no el 100% de la capacitat de treball, però ens van demanar un vot de confiança vers el director general”, ha dit a l’ACN el president de l’entitat, Carles Oliver. El dimarts dia 2 es tornaran a reunir amb la cap provincial de Trànsit.

Encara queda per negociar amb la prefectura. “Continuarem negociant, la junta directiva no pararà per arribar al 100% de la capacitat de treball i que portin gent a les oficines”, afegeix Oliver. Insisteix que la problemàtica a Tarragona i Ebre radica en la falta d’administratius i els examinadors supleixen la manca de funcionaris.

 

Participació