Coronavirus

Minut de silenci a l'Ajuntament de Tarragona per les víctimes de la Covid-19

La bandera del consistori onejarà a mig pal fins el sis de juny

per NacióTarragona , 27 de maig de 2020 a les 14:30 |
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, durant el minut de silenci | ACN
Els consellers de l'Ajuntament de Tarragona i treballadors del consistori han fet aquest dimecres al migdia un minut de silenci en record per les víctimes de la covid-19. Durant els deu dies que el govern espanyol ha decretat de dol oficial, fins el sis de juny, la bandera del palau municipal onejarà a mig pal.

Els participants s'han repartit en diverses files i guardant en tot moment la distància de seguretat. En acabar, l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha comentat que "el millor record" que es pot tenir per les víctimes "és no baixar la guàrdia" en les mesures de protecció contra el coronavirus i ha alertat que "els brots poden existir en qualsevol lloc".

 

Consellers i treballadors de l'Ajuntament de Tarragona durant el minut de silenci Foto: ACN


 
En aquesta línia, el batlle ha reclamat a la ciutadania "responsabilitat" i guardar les distàncies de seguretat per evitar contagis. "Anem bé però hem d'acabar la feina", ha assenyalat. També ha destacat la bona sintonia entre tots els grups municipals per treballar en la reactivació econòmica de la ciutat i ha anunciat que aquest dijous començaran reunions quinzenals amb totes les formacions. "El compromís de tots per aixecar això és molt sincer", ha reconegut.


Tal com ha apuntat, el govern municipal treballa en un pla de xoc i en continuar ajudant els sector amb més dificultats. "Toca adaptar els ritmes de la reactivació als del desconfinament i intentar no fer cap pas en fals", ha finalitzat.

 

Participació