VÍDEO Navegant amb una vintena de dofins juganers a l'Ametlla de Mar

El grup de cetacis ha acompanyat la sortida de l'equip de Plàncton Diving aquest diumenge

per Redacció , L'Ametlla de Mar, 25 de maig de 2020 a les 11:30 |

L’equip de bussejadors de Plàncton Diving s’ha topat amb una bonica sorpresa aquest diumenge al matí quan ha sortit a fer una immersió de prospecció davant la costa de l’Ametlla de Mar. Un nombrós grup de dofins, format per una vintena d’exemplars entre adults i cries, han nadat al costat de l’embarcació dels submarinistes mentre navegaven cap al punt d’immersió.


L’equip ha pogut enregistrar les imatges tranquil·lament perquè els dofins s’han apropat a la pneumàtica per seguir-la nedant d’una banda a l’altra juganers durant una bona estona.

No es tracta d’una situació inaudita, de fet “la primavera és època de migracions de cetacis i els pescadors en solen veure en esta època, si bé és cert que no és tan habitual que s’apropen tan a la costa”, ha apuntat l’oceanògrafa Eli Bonfill, codirectora de Plàncton Diving. Una magnífica manera de començar l’aventura submarina d'aquest diumenge. “Quan estàs moltes hores al mar, sempre et regala alguna sorpresa”, afegeix.


A sobre podeu veure el vídeo enregistrat per Xavi Llambrich, director tècnic de Plàncton Diving, i a sota el directe que Eli Bonfill ha fet a Instagram:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plàncton Diving (@planctondiving) on

 

Participació