coronavirus

Fi a la polèmica de les mascaretes infantils repartides per l'Ajuntament de Tarragona

El consistori ratifica la certificació i lamenta els "danys" causats a l'empresa

per NacióTarragona , 20 de maig de 2020 a les 13:00 |
Les mascaretes infantils repartides per l'Ajuntament de Tarragona | Ajuntament de Tarragona
L'Ajuntament de Tarragona ha posat fi aquest dimecres a la polèmica generada en els darrers dies sobre la fiabilitat de les mascaretes infantils que havia repartit el consistori. Alguns veïns havien denunciat la baixa fiabilitat d'aquestes, però des de l'Ajuntament han explicat que es tracta de fake news i han ratificat la seva certificació. 
 

L’equip de govern ha subratllat que les mascaretes infantils amb motius del Seguici Popular estan completament certificades per l’Associació Espanyola de Normalització (UNE 0065BFE), organisme d’homologació. “Lamentem que s’hagi posat en dubte un tema tan sensible —amb demostracions tan poc científiques— com la salut en els infants. En política tot no s’hi val perquè a qui realment perjudica aquesta notícia falsa i difamatòria és a les famílies amb canalla perquè els genera angoixa i a l’empresa Revalsport que ha fabricat les mascaretes”, assegura el conseller Jordi Fortuny.

Finalment, l’executiu rebutja “l’ús polític que s’ha fet d’aquest tema i la greu irresponsabilitat que, des de càrrecs institucionals amb responsabilitat política, han fet d’una fakenew”.


 

 

Participació