Coronavirus

L'Ajuntament de Tarragona descarta obrir dilluns els recintes del Museu d'Història

El consistori els mantindrà tancats fins que no pugui garantir la seguretat de treballadors i visitants

per NacióTarragona , 7 de maig de 2020 a les 18:40 |
Visita guiada en la Nit dels Museus al Pretori de Tarragona | ACN
Els recintes del Museu d'Història de Tarragona no obriran portes dilluns encara que la ciutat es trobi en la fase 1 de la desescalada. Aquesta fase permet obrir els museus amb un terç de l'aforament, però segons el regidor de Patrimoni, Hermán Pinedo, no ho faran fins que no puguin garantir que l'accés sigui "100% segur" a nivell sanitari, tant pels treballadors com pels visitants.

"El Prado o el Reina Sofia endarreriran l'obertura seguint els mateixos criteris. Per tant aquesta mesura no és extraordinària, sinó que és necessària", justifica Pinedo. Segons el govern municipal, quan obrin els visitants podran estar segurs que s'estaran complint totes les mesures de seguretat recomanades pel Ministeri de Sanitat per la Covid-19.

 
El Museu d'Història de Tarragona administra diversos espais patrimonials: la Casa Canals, la Casa Castellarnau, el Circ romà, el Fòrum de la Colònia, el Fòrum Provincial – Pretori, la pedrera romana del Mèdol, l'Amfiteatre, l'Aqüeducte de les Ferreres, les Muralles i la Volta del Pallol.

 

Participació