Coronavirus

El sector turístic de Tarragona acorda desestacionalitzar la temporada

L’objectiu, pactat amb l'Ajuntament, és atreure visitants cada setmana amb una promoció conjunta entre les àrees de turisme, patrimoni, cultura, comerç i esports

per NacióTarragona , 28 d'abril de 2020 a les 13:52 |
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha acordat aquest dilluns amb el sector turístic desestacionalitzar la temporada amb l'objectiu d'atreure visitants cada setmana amb una promoció conjunta entre les àrees de turisme, patrimoni, cultura, comerç i esport. A més, es desenvoluparà un pla de contingència per a optimitzar els recursos de la ciutat.

Segons un comunicat del consistori, el Patronat Municipal de Turisme va convocar la reunió de la Mesa Estratègica de Turisme per escoltar les preocupacions del sector i per a establir noves mesures de suport i de reactivació de l'activitat econòmica. Per això,diuen, s'elaborarà un pla de contingència turística tenint en compte els recursos propis de la ciutat com el clima, la gastronomia i la cultura, els seus mercats prioritaris i s'apostarà per la promoció.


També es vol potenciar la imatge de destinació segura amb protocols higiènics i sanitaris en els establiments, i per a això estudien crear un segell per a destacar els que compleixen amb la normativa que s'estableixi. Així ho ha explicat la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel.

D'altra banda, han acordat flexibilitzar l'ocupació de terrasses durant els mesos de desconfinament i aparcar la reclamació d'una nova taxa turística que s'estava elaborant.


 

Participació