coronavirus

Més de 13.000 pacients han estat donats d'alta de coronavirus a Catalunya

El Departament de Salut informa de 1.396 nous casos i 107 morts en les últimes 24 hores, aquesta última una xifra rècord des del 23 de març

per Victor Rodrigo , 9 d'abril de 2020 a les 10:27 |
Ja són 13.063 pacients de coronavirus que han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia de coronavirus. En les últimes 24 hores, entre aquest dimecres i ahir dimarts, s'han comptabilitzat 813 persones que han superat la malaltia, la meitat que ahir, que va ser el primer cop que es van sumar més altes que nous contagis.

Les dades relativament positives gràcies al confinament també arriben amb el nombre de persones que han perdut la vida per la Covid-19. Nova xifra rècord per a l'esperança en les morts diàries per coronavirus a Catalunya en els darrers dies. El Departament de Salut ha informat aquest dimecres de la suma de 107 noves víctimes mortals en les 24 hores, que eleven el número total a 3.148 persones que han perdut la vida.
Ja són més de la meitat de la xifra rècord a les que es va arribar fa justament una setmana (262, rècord absolut des que hi va arribar la pandèmia a Catalunya o les més de 240 de dimecres i dijous passats).Entre els dos dies de cap de setmana s'han detectat 1.396 positius nous de SARS-CoV-2 a Catalunya, una de les xifres més baixes de l'última setmana, la més crítica. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 31.043 infectats. 5.020 d'aquests són professionals sanitaris.Arran de l'aixecament del perímetre policial que blindava la conca d'Òdena, el Departament de Salut ja ha informat que no facilitarà més dades específiques dels efectes de la pandèmia a la zona. 

Participació