Coronavirus

Nou rècord de morts per coronavirus a Tarragona en un dia

En total, a Tarragona ja han perdut la vida 53 persones i hi ha 740 infectats

per NacióTarragona , 1 d'abril de 2020 a les 19:45 |
Urgències Hospital Joan XXIII de Tarragona | J.O.
El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres dotze víctimes mortals més per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Aquesta xifra, la més elevada fins ara en 24 hores, situa en 53 les defuncions acumulades –5 a l'Ebre i 48 al Camp.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 52 més i la xifra s'enfila als 740. Aquest dimecres hi ha 307 persones hospitalitzades, set més que dimarts. En concret, al Camp s'han confirmat dotze morts i 46 casos nous, la qual cosa eleva a 637 l'acumulat.


D'aquests, 274 persones es troben ingressades, 62 de les quals a l'UCI. A les Terres de l'Ebre s'han confirmat sis casos nous, i l'acumulat arriba als 103. En aquesta regió hi ha 33 hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI.
 
Salut també ha informat que aquest dimecres no hi ha hagut cap defunció per la covid-19 a la regió sanitària ebrenca i que hi ha hagut una nova alta hospitalària al Verge de la Cinta de Tortosa.

 
La residència d'avis de Valls, un punt crític

​Segons ha detallat Salut, a la residència Ballús de Valls ja s'han comptabilitzat set morts i 35 positius entre els 59 residents que tenia a l'inici del brot. També hi ha tres treballadores contagiades.

 
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha intervingut la residència, ja que més del  70% de la seva plantilla estava de baixa per símptomes de la malaltia. El Govern ha encarregat a la fundació pública municipal Vilaniu la gestió immediata de l'equipament, amb una seixantena de residents.
 

 

Participació