Coronavirus

El dia amb més morts a Tarragona pel coronavirus: 9 víctimes i 30 infectats més

La residència Ballús de Valls acumula set víctimes mortals i 38 positius

per NacióTarragona , 31 de març de 2020 a les 20:35 |
Urgències Hospital Joan XXIII de Tarragona | J.O.
 El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts nou víctimes mortals més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 41 –cinc a l'Ebre i 36 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 32 més i la xifra s'enfila als 688.

Aquest dimarts hi ha 300 persones hospitalitzades, nou més que dilluns. En concret, al Camp de Tarragona s'han confirmat vuit morts i 29 casos nous, la qual cosa eleva a 591 la xifra acumulada. D'aquests, 266 persones es troben ingressades, 52 de les quals a l'UCI.

 
A les Terres de l'Ebre aquest dimarts s'ha confirmat una mort i tres casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 97. En aquesta regió sanitària hi ha 34 hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI.

 
La residència d'avis de Valls, un punt crític


​Segons ha detallat Salut, a la residència Ballús de Valls ja s'han comptabilitzat set morts i 35 positius entre els 59 residents que tenia a l'inici del brot. També hi ha tres treballadores contagiades.
 
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha intervingut la residència, ja que més del  70% de la seva plantilla estava de baixa per símptomes de la malaltia. El Govern ha encarregat a la fundació pública municipal Vilaniu la gestió immediata de l'equipament, amb una seixantena de residents.
 

 

Participació