Coronavirus

Més de 350 infectats i 13 morts per coronavirus a la demarcació de Tarragona

Aquest dijous s'han registrat quatre morts més i 81 nous positius de Covid-19

per NacióTarragona , 26 de març de 2020 a les 22:31 |
Exterior del servei d'Urgències de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. | S.B.
El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous quatre noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma tretze –onze al Camp i dos a l'Ebre. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 81 més i la xifra s'enfila als 353. Aquest dijous hi ha 183 persones hospitalitzades, 44 més que dimecres.

En concret, al Camp de Tarragona s'han confirmat 65 casos nous, la qual cosa eleva a 296 la xifra acumulada. D'aquests, 157 persones es troben ingressades, 41 de les quals a l'UCI. Salut ha informat que el recompte inclou deu nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls, amb la qual cosa el centre acumula 18 usuaris i dues treballadores contagiades.

 
A les Terres de l'Ebre, 16 nous confirmats aquest dijous eleven la xifra acumulada de positius a 57. D'aquests, n'hi ha 26 d'hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI. Una de les quatre víctimes mortals confirmades dijous a la demarcació correspon a aquesta regió sanitària, que ja n'acumula dues.

La residència d'avis de Valls, un punt crític
D'altra banda, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha intervingut aquest dimecres la residència de gent gran Ballús de Valls per la "situació crítica" en què ha quedat després que s'hi hagin confirmat vint casos positius per coronavirus i el 70% de la seva plantilla estigui de baixa, amb símptomes de la malaltia. Segons informa el Govern, atenent a l'alerta dels gestors privats del centre, s'ha encarregat a la fundació pública municipal Vilaniu la gestió immediata de l'equipament, amb una seixantena de residents.
 

 

Participació