coronavirus

GRÀFIC INTERACTIU Així evoluciona el coronavirus a la demarcació de Tarragona, dia a dia

Dels 228 els positius hi ha 124 persones hospitalitzades, 36 de les quals a l'UCI

per NacióTarragona , 25 de març de 2020 a les 18:00 |
 

La demarcació de Tarragona continua com la demarcació amb menys afectacions pel coronavirus,però la xifra d'infectats s'està multiplicant ràpidament en els darrers dies. La corba segueix creixent i, tal com ha assegurat aquest dimecres el president Quim Torra, s'esperà que ho segueixi fent fins a almenys el mes que ve.

En total, segons les dades de dimarts, hi ha 228 positius, 124 dels quals es troben hospitalitzats, 36 a l'UCI.A més, cinc persones han perdut la vida. Aquestes xifres engloben els pacients del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


D'altra banda, a Catalunya la corba també segueix creixent. El nombre de morts per coronavirus a Catalunya segueix augmentant i supera més del centenar en les últimes 24 hores, a ritme superior al de dies anteriors. En l'últim dia han perdut la vida 177 persones, la xifra més alta des que va arribar la pandèmia a Catalunya. Amb aquestes dades, el saldo de morts s'eleva a 516 i els infectats a 9.937.
Nota sobre el gràfic: El gràfic mostra l'evolució del nombre total de positius, de casos greus entre aquests positius i de víctimes mortals. Les dades es comptabilitzen quan les comunica oficialment el departament de Salut. El gràfic s'actualitzarà diàriament, o sempre que es comuniquin casos nous

 

Participació