Coronavirus

Tarragona crea una nova app per gestionar la crisi del coronavirus

Es tracta de la "TGN Emergències", que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a la ciutat

per NacióTarragona , 25 de març de 2020 a les 11:51 |
La nova aplicació de Tarragona davant la crisi del coronavirus | Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha creat una nova app per gestionar la crisi del coronavirus a la Ciutat, Es tracta de la "TGN Emergències", que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus. En aquest sentit, l'aplicació inclou restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d'emergència.

"Amb tanta informació que s'està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l'abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d'informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L'objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les msures que des del consistori estem adoptant", ha explicat el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny.L'app està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web dedicat al Coronavirus, que es pot consultar des de tots els dispositius.

Els continguts


L'aplicació detalla els serveis d'emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte, així com els comerços en línia i presencials oberts. A més, hi ha un apartat de "preguntes i respostes" destinat a esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l'estat d'alarma.

A l'app també s'hi pot trobar l'última hora del coronavirus a la ciutat i diverses notícies municipals.


 

Participació