Salut recorda que les mascaretes de roba que es fan a casa no són d'ús sanitari

Tot i que poden servir en l'àmbit personal les mascaretes de roba que es cusen a casa no són homologades per a l'ús sanitari

per Aguaita.cat , Terres de l'Ebre, 23 de març de 2020 a les 19:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En relació a les mascaretes de roba que de forma altruista estan cosint des de diferents punts del territori, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre vol informar sobre diferents aspectes:

En primer, lloc agraïx la solidaritat de totes les persones que tenen propostes en estos moments. Tanmateix informen que les mascaretes que es poden fabricar a casa, mitjançant roba de cotó, no són vàlides per a l’ús sanitari.


Estes mascaretes poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica. La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre demana que aquelles persones que les estan elaborant no ho facen en grup i se seguisquen les indicacions de confinament que s’han establit fins al moment. És important no moure’ns de casa si no és pe raons imprescindibles. 
Insistixen en mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia. Finalment, recorden que per qualsevol iniciativa de donacions de material o altres podeu omplir el qüestionari http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/campanya-jo-actuo/formulari/)
 

 

Participació