Coronavirus

Un dissabte estrany al Vendrell i a la comarca a causa del coronavirus

Supermercats plens de gent fent grans compres i molts petits comerços tancats

per Llorenç Aviño , El Vendrell, 14 de març de 2020 a les 15:24 |
Mercat del Vendrell de dissabte | LLA
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
És aquest un dissabte estrany al Baix Penedès. El centre del Vendrell, excepte el Mercat Municipal, presenta molts petitsc establiments  comercials tancats, però uns quant d’oberts; prerruqueries, establiments de telefonia mobil, estancs. El Mercat municipal del Vendrell, com ahir divendres, es ben ple de gent. I fins i tot, no tant al centre com a barris una mica allunyats, carretera de Valls, majoria de petit comerç oberta i fins i tot algun bar, fet que’s des d’avui està prohibit.

En canvi les grans aglomeracions es produeixen a les perifèries, a les zones dels grans supermercats, on des de primera hora -i abans de l’obertura- hi havia gent fent cua per comprar de tot , però especialment farina, ous, llet, aigua i, com no, paper higiènic. En canvi, el moviment als petits supermercats de barri o a les botigues d’alimentació a peu de carrer és a l’únic lloc on sembla un dissabte normal i on de moment, hi ha de tot. 


La comarca, com tot Catalunya i l’Estat viu a l’espera de decisions que siguin definitives en aquest estat d’alarma. Mentrestant es viuen algunes situacions, com la d’aquest dissabte, que són contradictòries.

 

Participació