Ajuntament de Tarragona

​El PSC de Tarragona exigeix una comissió informativa amb experts abans del ple monogràfic de les químiques

El PSC "no veu clar" quin és el rumb del debat que seguirà el plenari extraordinari i sospita que el govern el farà "de cara a la galeria"

per NacióTarragona, 3 de març de 2020 a les 14:50 |
Sandra Ramos durant la roda de premsa | PSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La portaveu del socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha reclamat una comissió informativa eventual per aprofundir en l'incident d'el passat 14 de gener a Iqoxe amb experts i entitats. Ramos diu que només així es podrà arribar amb "un objectiu clar" al plenari extraordinari que encara no té data. 

"Al ple hem d'arribar amb tots els informes tècnics i totes les opinions de la societat civil per marcar una bona estratègia de quina ha de ser la nostra política de seguretat química", diu la socialista. 


El PSC "no veu clar" quin és el rumb del debat que seguirà el plenari extraordinari sobre la indústria química i "dubta" si el govern municipal realitzarà aquest ple "de cara a la galeria" o "voldrà prendre-s'ho seriosament". Per tot això, demà a la Junta de Portaveus, Ramos demanarà  aprofundir el màxim possible en el tema amb els informes tècnics corresponents i els diferents punts de vista d'experts, associacions veïnals i organitzacions sindicals i ecologistes.

També, la portaveu socialista ha instat que aquest plenari es celebri després d'haver acabat la Comissió d'Estudi de la Generalitat i de totes les comissions municipals que es creguin necessàries i oportunes: "la seguretat de la indústria química és un tema tan important que cal treballar-lo de manera eficaç i eficient".

 

Participació